mr. R.R.J.W. Delsing

mr. R.R.J.W. Delsing

Régis
Advocaat / Partner

Régis studeerde Nederlands recht met als afstudeerrichtingen straf- en privaatrecht aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie heeft hij praktijkervaring opgedaan bij de Wetswinkel, waarbinnen hij ook een bestuursfunctie heeft uitgeoefend. Hij staat midden in het leven en is actief betrokken bij meerdere verenigingen, mede als bestuurder.

Als advocaat is hij sinds 24 september 2008 werkzaam in de algemene civiele praktijk alsmede het strafrecht. Régis staat in zijn praktijk zowel particulieren als ondernemers bij met advies op uiteenlopende rechtsterreinen. In het personen- en familierecht, dat nooit zwart-wit is, is partijen nader tot elkaar brengen (de mediation) dan ook vaak zijn doelstelling. Uiteraard wordt een procedure niet geschuwd, als deze noodzakelijk is.

Régis Delsing heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Personen- en familierecht
- Strafrecht
- Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.
 
Régis werkt met een no-nonsens mentaliteit, echter zeer strijdvaardig voor iedere cliënt. “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden”. Geen zachte heelmeesters dus bij Kunze Delsing Gans Advocaten, maar bovenal meesters optredend vanuit een andere strategie:
 
“Supreme excellence consists of breaking the enemy's resistance without fighting.” – Sun Tzu, The Art of War.

Bekijk onze Promo Video