Mr. Kunze

mr. Y. Kunze

Yvonne
Advocaat / Partner

Yvonne studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens haar studie heeft zij praktijkervaring opgedaan bij de rechtswinkel alsmede diverse bestuurlijke functies bekleed. 

Yvonne is sinds 2009 als advocaat werkzaam in de algemene praktijk met de nadruk op het personen- en familierecht en het internationale Privaatrecht.

In dat kader hebben (complexe) alimentatiekwesties haar bijzondere aandacht. Haar brede mensenkennis en grote inlevingsvermogen, maar ook haar juridische expertise komen binnen deze gebieden dan ook dagelijks tot hun recht.

Yvonne heeft in 2012 met goed gevolg de opleiding tot Rechtsanwältin afgerond, waardoor zij tevens bevoegd is om in Duitsland als Rechtsanwältin op te treden en haar vakgebied zowel juridisch inhoudelijk alsook hemelsbreed verder heeft uitgebreid. Zij is uit dien hoofde lid van de Rechtsanwaltskammer (RAK) te Köln.

Yvonne adviseert in Nederland wonende particulieren alsmede in Nederland gevestigde ondernemers op het vlak van grensoverschrijdende geschillen.

Yvonne Kunze heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Personen- en Familierecht
- Arbeidsrecht
- HuurrechtOp grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bekijk onze Promo Video