Kunze Delsing Gans Advocaten - Advocatenkantoor in Kerkrade

Kunze Delsing Gans Advocaten is een jong kantoor in 2014 opgericht. In 2018 besloten deze drie ervaren en gedreven advocaten de krachten te bundelen en daarbij hun jarenlange opgebouwde expertise in de regio Kerkrade, Heerlen en Maastricht samen te voegen.

Met ieder onze eigen specialisaties bestrijken we niet alleen een ruim gebied waarbinnen wij onze juridische dienstverlening kunnen aanbieden. Tegelijkertijd maakt dit ons divers.

Wat wij belangrijk vinden, is om toegankelijk en laagdrempelig te zijn. Kwaliteit en een persoonlijke aanpak zijn daarbij onze kernwaarden. Met onze no-nonsens mentaliteit én met onze kennis en ervaring met grensoverschrijdende geschillen, onderscheiden wij ons van de rest / andere advocatenkantoren. ‘What you see, is what you get’

Als particulier, maar ook als ondernemer kunt u bij ons terecht. Wij maken vooraf duidelijke betaalafspraken met u en kunnen u ook bijstaan via uw rechtsbijstandsverzekering of op toevoegingsbasis via de Raad voor Rechtsbijstand.

Wij zien en spreken u graag tijdens een gratis en vrijblijvend een intakegesprek. Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.